Šiandien

Renginys įvykoNaujametinis koncertas „Laimingų Keistų!“

Aprašymas

Išlydėti dar vienus prabėgusius metus ir su nekantriu jauduliu pasitikti naujus, dar keistesnius bei ypatingesnius – Keistuolių teatro tradicija, kuriai kelio nepastoja net griaunamos sienos. Kaip ir kasmet, taip ir šiuos – jubiliejinius – teatro metus išlydint į istorijos puslapius visus Keistuolių bičiulius kviečiame susiburti pasiilgtoje gimtojoje Spaudos rūmų salėje ir triukšmingai vieni kitiems palinkėti LAIMINGŲ KEISTŲ!

Nubraukę statybų dulkes ir prakaitą, iš naujo įpūtę kūrybinę ugnelę tarp naują rūbą besimatuojančių sienų, Keistuoliai lauks kiekvieno, paskutinį metų vakarą pasiruošusio praleisti skambant pasiilgtoms dainoms, juokui, ovacijoms ir sveikinimo toste susiliečiančioms taurėms. Tai – paskutinė proga palydėti metus senojoje didžiojoje Keistuolių teatro salėje prieš teatro durims užsiveriant dar vienuolika kapitalinio remonto mėnesių.

Optimistiškai žvelgdami į naują teatro gyvavimo puslapį ir solidų ketvirtąjį veiklos dešimtmetį vėl dalinsimės nepamirštamomis akimirkomis, prakalbinsime trumpam pritilusius instrumentus, prisiminsime mylimų dainų žodžius ir pasinersime tik į pačių geriausių šventinių emocijų sūkurį.

Geriausi Naujieji metai – tie, kuriuos sutinkame draugų būryje, tad įsikibkite į parankę pačiam šauniausiam ir keistuoliškiausiam kompanionui(-ei) bei pasiruoškite staigmenoms, kurias paruošė teatro senbuviai, prisimindami jau ilgai nutilusias Brėmeno muzikantų dainas bei dar nespėjusias plačiai suskabėti – naujas bei keistas.

Skaityti daugiau

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook