Šiandien

Lapkričio 16d.Roko grupė OUT OF CHAIN | Albumo pristatymo koncertas

  • Data:2024 Lapkričio 16d., 20:00
  • Vieta:Muzikos klubas TONAS, Marijampolė
  • Bilietai:Pirkti bilietus

Aprašymas

Marijampolė ruošiasi audringam roko vakarėliui!

Lapkričio 16 d. (šeštadienį) 20 val. klube TONAS pirmą kartą sienas sudrebins roko grupė OUT OF CHAIN. Koncerte atlikėjai pristatys ilgai lauktą debiutinį albumą, kurio dainas jau spėjo pamilti #oldschool klasikos gerbėjai ir vertinantys gyvą muziką. Vienai nakčiai, kartu su grupe įsikūnykite į rokerišką dvasią ir pasiruoškite šėlti iki paryčių – po koncerto vakaras tęsis šokių aikštelėje!

Vieniems šviežias atradimas, kiti juos laiko sparčiai kylančiais. Keturi muzikos entuziastai savo kūrybinį kelią pradėjo ne kur kitur, o čia – Marijampolėje. Koncertuose jie atlieka autorines dainas, o vėliau ir įvairių legendinių grupių kūrinius, juos prikeliant rečiau sutinkamu moterišku vokalu. OUT OF CHAIN nariai: Greta Gretchen Švedkauskė (vokalas, klavišiniai), Tadas Švedkauskas (solo gitara), Tomas Petrauskas (bosinė gitara) ir Romualdas Švedkauskas (mušamieji).

Grupė koncertuoja įvairiuose festivaliuose, gyvos muzikos klubuose ar baikerių klubų renginiuose, aktyviai bendradarbiauja su Lietuvos, Latvijos ir Lenkijos atlikėjais bei kūrėjais. Iki tol menant ilgą gyvavimo priešistorę, dabartinė narių sudėtis susiformuoja 2018 m. ir surengia debiutinį pasirodymą. 2024 metai tampa reikšmingiausi augančios grupės karjeroje – OUT OF CHAIN išleidžia savo pirmąjį vinilą, CD ir muzikinį klipą.

Durys atsidaro: 19 val.
Koncerto pradžia: 20 val.
Bilietas: 8€ (renginio dieną bilietai brangs, bus galimybė įsigyti ir prie įėjimo)

Bilietai čia: https://tickets.paysera.com/en/event/out-of-chain-albumo-pristatymas-marijampole

Norintiems rezervuoti staliukus: +370 684 24388

Palaikykite OUT OF CHAIN:
https://www.facebook.com/outofchain
https://www.youtube.com/@outofchainlithuania
https://open.spotify.com/artist/0dvHsrGLz1gtcwgcif2uqS
Skaityti daugiau
Siųsti užklausą renginio organizatoriams

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook