Renginys įvykoNemokamos kūrybinės dirbtuvės jaunimui OUT OF THE BOX 4

  • Data:2024 Rugsėjo 10d., 09:00
  • Vieta:Telšių kultūros centras, Telšiai

Aprašymas

Kūrybinės dirbtuvės jaunimui „Out of the Box“ įvyks rugsėjo 10–11 d. Telšių kultūros centre (Respublikos g. 18). Paskelbta registracija į nemokamas dirbtuves čia: https://forms.gle/kWejDMB3ujytaLWCA

Dirbtuvių dalyviai išmoks ne tik vokalinės perkusijos atlikimo paslapčių, bet ir scenos meno, judesio, viešo kalbėjimo, filosofijos, psichologijos ir kitų ne tik atlikėjams svarbių įgūdžių.

Šių metų programoje net trys tarptautiniai svečiai – tai du profesionalūs vokalinės perkusijos (beatbox) atlikėjai, muzikos prodiuseriai, edukatoriai Hobbit iš Jungtinės Karalystės ir prieš trejus metus Telšiuose jau lankęsis KIM iš Prancūzijos. Prie jų prisijungs profesionalus baletmeisteris, šiuolaikinio šokio atlikėjas Paul Pui Wo Lee iš Hong Kongo, kuris šiuo metu reziduoja Lietuvoje.

„Jack Hobbs, geriau žinomas kaip Hobbit, beatbox scenoje dalyvauja jau daugiau nei dvidešimt metų. Per tą laiką yra tapęs ne tik Jungtinės Karalystės čempionatų nugalėtoju, bet ir pasaulio čempionu, lipęs į prestižinio Glastonbury festivalio sceną. O štai Paul savo patirtį augino mokydamasis Kanados ir Danijos baleto mokyklose, veda individualius ir grupinius užsiėmimus Švedijoje, Danijoje, Vokietijoje, Lietuvoje ir gimtinėje. Ne kartą yra pasirodęs prestižinėse scenose Vašingtone (JAV) ir Londone (JK) bei kitose sostinėse“, – teigia Domas Dieliautas.

Savo patirtimi su Telšių moksleiviais dalinsis taip pat patyrę kūrėjai ir praktikai iš Lietuvos – tiksli programa bus paskelbta užsiregistravusiems ir atrinktiems dalyviams. Tradiciškai dirbtuves vainikuose nemokamas vokalinės perkusijos (beatbox) šou, kuriame prie svečių iš užsienio Telšių kultūros centro scenoje galės pasirodyti ir dirbtuvių dalyviai.

Registracija į dirbtuves užpildant šią formą https://forms.gle/kWejDMB3ujytaLWCA vyksta iki rugsėjo 6 d. (imtinai). Vietų skaičius į dirbtuvių veiklas yra labai ribotas. Kviečiame registruotis visus 15–19 metų moksleivius iš Telšių miesto, rajono ir apskrities.

Renginį iš dalies finansuoja Lietuvos kultūros taryba ir Telšių miesto savivaldybė.

Informacinis partneris LRT.

Partneriai ir rėmėjai: Telšių rajono savivaldybė, Telšių kultūros centras, UAB „GARSAS LT“, UAB „Varlė“, Lithuanian Beatbox Family, PIONEER, Telšių Vincento Borisevičiaus gimnazija, Telšių „Džiugo gimnazija“, Telšių r. Tryškių Lazdynų Pelėdos gimnazija, Luokės Vytauto Kleivos gimnazija, Telšių meno mokykla, Telšių švietimo centras, Telšių atviras jaunimo centras, Telšių menų inkubatorius, Bohema – svečių namai, spa, restoranas, Harmony Lounge Restobaras, UAB „Spaudos lankas“, Žemaitijos turizmo informacijos centras | visit.telsiai.lt, „Telšių žinios“, radijo stotis „XXL FM“.

Daugiau informacijos
Facebook https://www.facebook.com/nuzinaivsi
Instagram https://www.instagram.com/nuzinaivsi
Skaityti daugiau
Siųsti užklausą renginio organizatoriams

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook