Šiandien

Renginys įvykoVietokūros ir projekto pristatymo renginys Mūnai by Citus

  • Data:2024 Birželio 27d., 18:30
  • Vieta:Mūnai by CITUS, Kareivių g. 5, Vilnius, Vilnius
  • Bilietai:Pirkti bilietus

Aprašymas

Birželio 27 dieną 18.30 val. plačiai atveriame „Mūnai by CITUS“ unikalią erdvę ir kviečiame Jus į išskirtinį renginį. Kelių šimtų kvadratinių metrų projekto ekspozicinė erdvė nustebins ne tik savo dydžiu, bet ir pristatymo pateikimu. Kviesime klientus išgirsti tiek apie patį projektą, tiek apie jo aplinkos vietokūrą. O po to laukia vakaro akcentas – išskirtinė patirtis tik renginio lankytojams.

 

Jau yra įprasta, kad projekto plėtotojai pakviečia klientus į pardavimų atstovybes, o CITUS pristato Vilniuje dar nematytą projekto showroom‘ą. Įsivaizduokite: galėsite pasivaikščioti po savo ateities būstą, 2D planų pagalba pamatyti ir pajausti erdvę, kurioje kursite savo gyvenimą. Arba pasinerti į 3D maketą, kur kiekviena detalė atspindi mūsų viziją – nuo fasado sprendimų iki takelių bendrose erdvėse.

 

Vietokūros ir projekto pristatymo metu Jūsų lauks speciali vakaro programa*:


- CITUS įkūrėjo Mindaugo Vanago įkvepiantis pranešimas apie vietokūrą.

- CITUS investicijų ir analizės vadovo Šarūno Taručio apžvalga apie naujausias nekilnojamojo turto tendencijas. Pasinerkite į diskusiją apie rinkos ateitį ir naujas galimybes.

- Vaikams skirta zona: kol tėvai dalyvaus diskusijose ir klausysis pranešimų, mažieji galės užsiimti žaidimais ir pramogomis specialiai jiems skirtoje zonoje. Su animatoriumi ir užkandžiais. 

- Vakaro kulminacija – dizainerio Tauro Stalnionio N–18 maisto performansas. Šis išskirtinis pasirodymas pavers jūsų vakarą nepamirštamu. Kiekvienas kąsnis – tai istorija, kiekvienas skonis – tai patirtis.

 
Renginys nemokamas, tačiau dalyvių skaičius ribotas. Registracija privaloma.

 
Data: birželio 27 d. (ketvirtadienis)
Laikas: 18:30 – 20:30 val. | duris atidarome nuo 18:00 val.
Vieta: Mūnai by CITUS, Kareivių g. 5, Vilnius

 
Dalyvius pasitiksime su šypsena, taure gėrimo ir užkandžiais. 

*Programa preliminari ir gali keistis.
Skaityti daugiau
Siųsti užklausą renginio organizatoriams

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook