Liepos 14d.ANGLŲ KALBOS, LYDERYSTĖS IR DI STOVYKLA DRUSKININKUOSE

  • Druskininkai2024-07-14
  • Druskininkai2024-07-21
  • Druskininkai2024-07-28

Aprašymas

Kviečiame registruotis į smagią ir nepamirštamą tarptautinę anglų kalbos, lyderystės ir dirbtinio intelekto stovyklą Druskininkuose, kurioje draugai, nuotykiai, juokas, žaidimai ir anglų kalba – viskas viename. Ar gali patikėti? Vasarą atostogas leisk su „Kalba.Lt“ ir tobulėk kalbinėje stovykloje.

Ši stovykla – tai savaitės trukmės anglų kalbos stovykla su nakvyne, kurioje puikiai suderintas stovyklos dienos tvarkaraštis: anglų kalbos užsiėmimai, kurių metu lavinama šnekamoji kalba, į lyderystės įgūdžių ugdymą orientuoti komandiniai žaidimai ir praktika su dirbtinio intelekto įrankiais. Į stovyklą atvyksta ir vaikai iš kaimyninių šalių – tai sukuria smagią tarptautinę atmosferą.

Kas įeina į stovyklos kainą?

– Apgyvendinimas „Eglės sanatorijoje“ Druskininkuose.
– Maitinimas 4-is kartus per dieną, esant galimybei atsižvelgiama į individualius poreikius (alergijas, vegetarišką mitybą ir pan.).
– 20 akad. val. anglų kalbos mokymų programa, parengta remiantis tarptautinių Cambridge egzaminų gairėmis.
– Praktika su dirbtinio intelekto įrankiais.
– Edukacinės išvykos.
– Sporto arba meno užsiėmimai.
– Vaikų priežiūra visą parą.
– Nuotraukos iš stovyklos veiklų.

Moksleiviai grįžta į mūsų stovyklą dėl aibės aktyvių veiklų (išvykos, talentų konkursas, protų mūšis, estafetės) – stovyklos metu iš tiesų nėra kada nuobodžiauti. Tėvai labiausiai vertina mūsų atsakingą požiūrį į vaikų priežiūrą ir anglų kalbos įgūdžių lavinimą.
Skaityti daugiau
Siųsti užklausą renginio organizatoriams

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook